Feronerie ferestre

Feronerie ferestre

Feronerie pentru ferestre - feronerie ferestre G-U. La Daso Fercom gasiti tot ceea ce va este necesar pentru a misca sau pentru a asigura ferestrele si usile de balcon, pentru orice material de toc si pentru toate tipurile de montaj. La acestea se adauga toate accesoriile importante pentru feronerie ferestre.

Feronerie oscilo-batanta

Feronerie oscilo-batanta

Feronerie pentru ferestre - feronerie oscilo-batanta, feronerie ferestre G-U. Prin sistemul modular de inchidere centralizata si prin suprafata ferguard, va oferim un foarte inalt coeficient de siguranta. Cu un sistem de constructie inteligent veti economisi timpul de montaj si veti avea un necesar redus de spatiu de depozitare.

Feronerie oscilant-culisanta

Feronerie oscilant-culisanta

Feronerie pentru ferestre - feronerie oscilo-batanta, feronerie festre G-U. Feroneriile oscilant-culisante va garanteaza o functionalitate facila si precisa chiar si in cazul unor greutati mari – pe baza tehnologiei inovatoare cu carucior si a noii came de intrare.

Feronerie cu glisare in paralel

Feronerie cu glisare in paralel

Feronerie pentru ferestre - feronerii cu glisare in paralel, feronerie ferestre G-U. Feronerii cu glisare in paralel asigura o operare regula­mentara si in conditii de siguranta a usii, precum si accesul prin aceasta. La acest sistem de feronerie, operarile eronate sunt excluse.

Feronerie pliant-culisanta

Feronerie pliant-culisanta

Feronerie pentru ferestre - feronerie pliant-culisanta, feronerie ferestre G-U. Feroneria pliant-culisanta o gasiti pentru toate profilele uzuale din lemn, material plastic, lemn-aluminiu si aluminiu. Puteti combina pana la sapte elemente pe fiecare schema si le puteti deschide cu o singura mana.

Feronerie culisanta cu ridicare

Feronerie culisanta cu ridicare

Feronerie pentru ferestre - feronerie culisanta cu ridicare, feronerie ferestre G-U. Feroneria culisanta cu ridicare este adecvata pentru ferestre si usi de balcon din lemn sau material plastic si, de asemenea, pentru metal. Pe langa acestea va oferim si solutii speciale pentru ventilarea interstitiului, praguri potrivite, precum si un limitator de viteza optional.

Feronerie pivotanta orizontal

Feronerie pivotanta orizontal

Feronerie pentru ferestre - feronerie pivotanta orizontal, feronerie ferestre G-U. Feroneria pivotanta orizontal cuprinde cele cinci tipuri de lagare de pivotare, cu fixare cu suruburi sau prin frezare, precum si mecanismele de inchidere centralizata adaptate optim la materialul tocului.

Feronerie pivotanta vertical

Feronerie pivotanta vertical

Feronerie pentru ferestre - feronerie pivotanta vertical, feronerie ferestre G-U. Feroneria pivotanta vertical cuprinde doua lagare de pivotare verticala cu frana sigura si reglabila pentru canat si mecanisme de inchidere centralizata adaptate optim la materialul tocului.

Manere rotative

Manere rotative

Feronerie pentru ferestre - manere rotative, feronerie ferestre G-U. Manere rotative pentru o linie creativa clara in intreaga casa – de la manerul ferestrelor, manerele rotative pentru elementele de terase si seturile pentru tocuri inguste si pana la clantele pentru usi. Este posibila o utilizare universala, in orice tip de cladire.

Sisteme deschidere la distanta de la 45 EUR + TVA / kit

Sisteme deschidere la distanta de la 45 EUR + TVA / kit

Sistemele de deschidere la distanta permit ventilarea zilnica simpla prin oberlihturi instalate pe tamplarie din material plastic, lemn sau metal, care se afla in zone fara acces pentru utilizator. Prin posibilitatea de comanda a mai multor canaturi prin intermediul unui singur sistem de actionare, sistemele de deschidere la distanta ofera o solutie avantajoasa din punct de vedere al costurilor, pentru o alimentare cu aer curat conform necesitatilor.

Solicita oferta

Dasofercom comercializeaza solutii profesionale de feronerie usi si ferestre, sisteme automate de intrare si sisteme de ventilatie si umbrire.

Solicita oferta

Contact

  • Telefon: 0728.166.240
  • Telefon: 0234.589.022
  • Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
  • Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Cauta produse