Feronerie usi

Feronerie usi

Feronerie usi, feronerie pentru usi - Pentru functionarea in conditii de confort si siguranta a usilor, Dasofercom va ofera o gama larga de produse de unde puteti selecta, inovatii tehnice, calitate inalta si service complet. La acestea se adauga desigur si consilierea de specialitate – pentru proiecte dificile este suficient un telefon si va puteti bizui pe sprijinul nostru.

Broaste

Broaste

Broaste usi - broaste pentru usi - Usile de intrare ridica cerinte speciale in ce priveste siguranta antiefractie, protectia impotriva incendiilor, etanseitatea si accesibilitatea. Dispozitive de inchidere simple sau in mai multe puncte produse de GU, elemente de inchidere suplimen­tare in zona superioara si inferioara a usii cu inchidere manuala sau sistemul de inchidere cu autoblocare cu functie antipanica.

Sisteme inchidere

Sisteme inchidere

Sisteme inchidere. Cu sistemele de inchidere de la BKS dispuneti de o multitudine de solutii pentru securizarea usilor. Aplicabilitatea lor se intinde de la simpla usa de intrare pentru locuinta pana la modernele sisteme de inchidere Master Key cu structura complexa de autorizare a accesului din domeniul industrial.

Balamale pentru usi

Balamale pentru usi

Balamale pentru usi. Cu balamalele GU pentru usi canaturile usilor sunt prinse de cadru intr-o maniera sigura si precisa. Aici gasiti o larga selectie de balamale de utilizare universala pentru profiluri din material plastic, lemn si aluminiu.

Amortizoare usi

Amortizoare usi

Amortizoare usi. Cu amortizoarele GU pentru usi, toate posibilitatile va sunt deschise – datorita multiplelor posibilitati de reglare si gamei de forte de inchidere disponibile. Pe langa aceasta, gasiti aici si sisteme de blocare in pozitie, care mentin usile deschise si nu le inchid automat decat in eventualitatea unui incendiu.

Praguri automate

Praguri automate

Praguri automate. Principiul de functionare a sistemelor de etansare automata este simpla. Profilul de etansare se ridica si coboara odata cu inchiderea sau dechiderea usii fara sa frece podeaua. Sistemele de etansari automate pot fi cu mecanism de declansare de pe o parte sau de pe ambele parti.

Sisteme usi de evacuare

Sisteme usi de evacuare

Sisteme usi de evacuare. Pentru o securitate garantata a cailor de evacuare, puteti combina produsele de la Grupul GU in cadrul unor solutii de sistem inovatoare, cu o intercorelare perfecta a functiilor. Toate sunt extrem de usor de montat si pus in functiune.

Manere usi

Manere usi

Manere usi. Manere pentru usi, manere diverse pentru usi, manere tragatoare din Inox pentru usi.

Solicita oferta

Dasofercom comercializeaza solutii profesionale de feronerie usi si ferestre, sisteme automate de intrare si sisteme de ventilatie si umbrire.

Solicita oferta

Contact

  • Telefon: 0728.166.240
  • Telefon: 0234.589.022
  • Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
  • Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Cauta produse