Feronerie culisanta cu ridicare

Feronerie culisanta cu ridicare

Feronerie pentru ferestre - feronerie culisanta cu ridicare, feronerie ferestre G-U. Feroneria culisanta cu ridicare este adecvata pentru ferestre si usi de balcon din lemn sau material plastic si, de asemenea, pentru metal. Pe langa acestea va oferim si solutii speciale pentru ventilarea interstitiului, praguri potrivite, precum si un limitator de viteza optional.

Cu actionare manuala

Cu actionare manuala

Feronerie pentru ferestre cu actionare manuala - feronerie culisanta cu ridicare, feronerie ferestre G-U. Feroneriile noastre cu actionare manuala le gasiti in doua variante: pentru greutati ale canaturilor de pana la 150 kg sau pana la 300 kg. Si versiunea grea poate fi inchisa si deschisa cu rulare usoara, cu un necesar redus de forta.

Cu actionare motorizata

Cu actionare motorizata

Feronerie pentru ferestre cu actionare motorizata - feronerie culisanta cu ridicare, feronerie ferestre G-U. Feroneriile noastre culisante cu ridicare cu motoare si senzori cu control electronic nu sunt doar extrem de sigure, ci sunt de asemenea disponibile in doua variante: puteti atasa sistemul vizibil sau puteti alege o versiune eleganta, ascunsa.

Praguri

Praguri

Feronerie pentru ferestre - praguri - feronerie culisanta cu ridicare, feronerie ferestre G-U. La Dasofercom puteti alege: GU-thermostep va ajuta sa economisiti energie – cu sistemul modular GU de praguri, cu putine componente pot fi realizate solutii individuale de sistem, care pot fi utilizate si in zonele de „locuinte fara bariere", conform DIN 18025.

Modul de ventilare

Modul de ventilare

Modul de ventilare pe timp de noapte la culisante cu ridicare - feronerie culisanta cu ridicare, feronerie ferestre G-U. In cazul in care doriti un element culisant cu ridicare care sa asigure aerul proaspat in incapere, v-ati orientat bine catre Dasofercom: feroneriile noastre verificate pentru clasa de rezistenta 2 cu modul HS de ventilare si cu protectie integrata impotriva insectelor pot fi utilizate in diverse sisteme de profile.

Limitator HS-SPEED

Limitator HS-SPEED

Limitator HS-SPEED - feronerie culisanta cu ridicare, feronerie ferestre G-U. La deschidere si inchidere, limitatorul HS-SPEED limiteaza viteza canatului. El previne astfel intr-un mod sigur deteriorari ale cladirii si garanteaza o utilizare in conditii de siguranta, mai ales de catre copii. Limitatorul HS-SPEED este adecvat pentru elemente culisante cu ridicare din lemn, material plastic si metal.

Solicita oferta

Dasofercom comercializeaza solutii profesionale de feronerie usi si ferestre, sisteme automate de intrare si sisteme de ventilatie si umbrire.

Solicita oferta

Contact

  • Telefon: 0728.166.240
  • Telefon: 0234.589.022
  • Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
  • Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Cauta produse