Broaste

Broaste

Broaste usi - broaste pentru usi - Usile de intrare ridica cerinte speciale in ce priveste siguranta antiefractie, protectia impotriva incendiilor, etanseitatea si accesibilitatea. Dispozitive de inchidere simple sau in mai multe puncte produse de GU, elemente de inchidere suplimen­tare in zona superioara si inferioara a usii cu inchidere manuala sau sistemul de inchidere cu autoblocare cu functie antipanica.

Broaste simple

Broaste simple

Broastele simple. Broaste usi pentru usi din lemn, usi din PVC, broaste usi aluminiu. Din gama noastra larga de dispozitive de inchidere alegeti pur si simplu varianta care indeplineste cerintele dumneavoastra suplimentare – optiunile disponibile sunt protectia antiefractie, compatibilitatea cu usile antifoc si usile de evacuare si integrarea cu sistemele de control al accesului.

Broaste multipunct

Broaste multipunct

Broaste multipunct - broaste usi. Usile de intrare pentru locuinte si fatade de cladiri ridica cerinte speciale in ce priveste siguranta antiefractie, protectia impotriva incendiilor, etanseitatea si accesibilitatea. Cu dispozitivele de inchidere in mai multe puncte, aceste cerinte sunt riguros indeplinite: ele dispun de elemente de inchidere suplimen­tare in zona superioara si inferioara a usii, solutii diverse de montare – de la varianta cu inchidere manuala pana la sistemul de inchidere cu autoblocare cu functie antipanica.

Solicita oferta

Dasofercom comercializeaza solutii profesionale de feronerie usi si ferestre, sisteme automate de intrare si sisteme de ventilatie si umbrire.

Solicita oferta

Contact

  • Telefon: 0728.166.240
  • Telefon: 0234.589.022
  • Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
  • Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Cauta produse