Sisteme umbrire si ventilatie

Sisteme umbrire si ventilatie

Sisteme umbrire si grile de ventilatie Renson. Sistemele de umbrire si protectie termica oferite de Dasofercom.ro permit controlul cantitatii de lumina, al temperaturii si umiditatii. Sistemele sunt actionate automat, in functie de conditiile meteo si de necesitatile plantelor protejate.

De ce ventilatie naturala?

Zilnic aerul din interiorul locuintelor,este poluat in mod direct de catre locuitori (respiratie, transpiratie, gatit,dus, incalzire,fum de tigara) cat si de casa in sine (vopsele, detergenti ,radon ,compusi organici).

Izolare excesiva a spatiilor de locuit (timplarie cu geam termoizolant ,izolarea peretilor cu poliestiren) cumulata cu o ventilatie necorespunzatoare favorizeaza aparitia mucegaiului, acarienilor, transmiterii virusilor sI bacteriilor ,toate fiind in stransa legatura cu declansarea unor boli respiratorii, iritații oculare, dureri de cap, alergii, pierderea puterii de concentrare , lipsa de energie sau somnolență.

Mulți oameni sunt convinsi ca deschiderea din cand in cand a ferestrelor este suficienta, insa aceasta are neajunsurile ei:

  • ventilatia este temporara,
  • au loc pierderi mari de energie,
  • zgomot,
  • riscul de efractie
  • intruziunea insectelor

Prin urmare, este extrem de importanta asigurarea unei ventilatii permanente si controlate a locuintelor. In intampinarea acestor probleme venim cu grile ventilatie RENSON, liderul indiscutabil pe piata europeana de produse de ventilatie si protectie solara.

Grila de ventilatie din aluminiu cu bariera termica ,cu un design elegant vopsita in camp electrostatic ,ce poate fi aplicata pe ferestre cu profile din aluminiu, lemn si PVC . CARACTERISTICI: Înălțime: 75 mm Disponibila pt pachete de sticla de 20mm,24mm,28mm Reducerea sticla:60 mm Profilul situat spre interiorul locuintei se…
Grila de ventilatie din aluminiu cu bariera termica ,cu un design elegant vopsita in camp electrostatic ,ce poate fi aplicata pe ferestre cu profile din aluminiu, lemn si PVC . CARACTERISTICI: Datorita mecanismului sau unic patentat grila de ventilatie AR 75 este disponibila in 4 variante pentru urmatoarele debite de…
Gila de ventilatie din aluminiu cu bariera termica , vopsita in camp electrostatic ,ce poate fi aplicata pe ferestre cu profile din aluminiu, lemn si PVC. ATENTIE !! Grila se poate folosi numai pentru instalarea in cadrul tamplariei montata la parter sau demisol! CARACTERISTICI: Disponibila pt pachete de sticla de…
INVISIVENT EVO: Grila de ventilatie din aluminiu cu bariera termica. Instalarea se face deasupra ramei ferestrei,nediminuand astfel din suprafata de iluminare a incaperilor. CARACTERISTICI: Volum de aer la 2 PA :51,3/m3/h/m 6 pozitii intermediare de deschidere Izolare fonica in pozitia deschis:27 (-1,-1) db Izolare fonica in pozitia inchis: 40(-1/-2) db…

Solicita oferta

Dasofercom comercializeaza solutii profesionale de feronerie usi si ferestre, sisteme automate de intrare si sisteme de ventilatie si umbrire.

Solicita oferta

Contact

  • Telefon: 0728.166.240
  • Telefon: 0234.589.022
  • Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
  • Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Cauta produse