Praguri

Praguri

Feronerie pentru ferestre - praguri - feronerie culisanta cu ridicare, feronerie ferestre G-U. La Dasofercom puteti alege: GU-thermostep va ajuta sa economisiti energie – cu sistemul modular GU de praguri, cu putine componente pot fi realizate solutii individuale de sistem, care pot fi utilizate si in zonele de „locuinte fara bariere", conform DIN 18025.

GU-thermostep

GU-thermostep

Praguri - feronerie culisanta cu ridicare, feronerie ferestre G-U. Cu pragul GU-thermostep, certificat CE si bine izolat, reduceti fluxul de caldura in zona imbinarilor de jos ale elementelor culisante cu ridicare din lemn si material plastic. Acest lucru aduce cu sine economii considerabile de energie. Pragul GU-thermostep, cu posibilitate de confectionare pentru orice sistem, se evidentiaza suplimentar printr-un inalt grad de stabilitate.

Sistem modular GU

Sistem modular GU

Praguri - Sistem modular GU - feronerie culisanta cu ridicare, feronerie ferestre G-U. Datorita acestui sistem modular, constand dintr-o executie cu elemente de imbinare de colt si accesoriile unui sistem de profile, realizați rapid si deloc complicat solutii de praguri care detin cele mai variate caracteristici – si aceasta pentru orice sistem de profile.

Solicita oferta

Dasofercom comercializeaza solutii profesionale de feronerie usi si ferestre, sisteme automate de intrare si sisteme de ventilatie si umbrire.

Solicita oferta

Contact

  • Telefon: 0728.166.240
  • Telefon: 0234.589.022
  • Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
  • Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Cauta produse